В петък ще бъде открита газовата връзка с Гърция.  Това

...
В петък ще бъде открита газовата връзка с Гърция.  Това
Коментари Харесай

Кирил Петков: Откриваме връзката с Гърция

В петък ще бъде открита газовата връзка с Гърция.   Това съобщи пред публицисти министър председателят в оставка Кирил Петков.

" Когато приказваме за виновни решения по отношение на енергетиката, за цени, контракти и снабдители и когато желаете да разберете всичко, което е толкоз значимо за България и триумфите, които реализира това държавно управление, е необикновено двуличие да не присъстваш в зала ", акцентира той.

Петков, дружно с министъра на енергетиката в оставка Александър Николов, бяха изслушани от депутатите по отношение на доставките и цената на природния газ при закрити врата поради гриф " секретно " на част от обсъжданите документи. 

Петков заяви, че за първи път взе участие в чуване, където има класифицирана информация за търговски контракти и за цени , а дори депутатите от ГЕРБ, които желаеха отговори по тематиката, не участваха в пленарна зала.

" Ние ги помолихме да бъде закрито съвещание и всички си потеглиха. Протече един диалог с останалите депутати и когато свърши цялото чуване, те се върнаха назад ", изясни той.

Единствената цена, която не сме подготвени да платим, е да вкараме задкулисието назад в ръководството, съобщи министър председателят в оставка.

На въпрос има ли към този момент 121 депутати, които да поддържат бъдещо държавно управление с мандата на „ Продължаваме Промяната “, министър председателят в оставка отговори, че диалогът продължава . По думите му от " Продължаваме Промяната " доста са желали да извърнат този диалог, да не бъде „ подкрепяте или не подкрепяте “.
 
Имаме ясни политики, тактики, законопроекти, заявява Петков. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР